Lépéseket, hogy Megölje Rejtett Rossz Bogarak, A Zsigereiben, hogy Beteg leszel

Lépéseket, hogy Megölje Rejtett Rossz Bogarak, A Zsigereiben, hogy Beteg leszelAz ORVOSOK KÉPZETT AZONOSÍTANI BETEGSÉGEK által, hol vannak található. Ha asztmás vagy, ez tekinthető a tüdő probléma; ha rheumatoid arthritis, kell, hogy legyen egy közös probléma; ha az akne, az orvosok látni, mint egy bőr problémája van; – ha ön túlsúlyos, akkor kell egy anyagcsere probléma; ha allergia, immunrendszer egyensúly a hibás. Az orvosok, akik megértik, egészségügyi így mindketten jól vagy rosszul. Néha az az oka, hogy a tünetek néhány kapcsolatot a helyszín, de ez messze nem az egész történet.

Most, hogy megértsük a betegség a 21. században a régi módon meghatározó betegség tünetek alapján ez nem túl hasznos. Ehelyett, ha megértjük az eredetét a betegség, illetve az a mód, ahogyan a szervezet működik, mint az egy, egész, integrált ökoszisztéma, most már tudjuk, hogy a tünetek megjelenése egy területen a test által okozott instabilitás egy teljesen más rendszer.

Ha a bőr rossz vagy allergiás, nem úgy tűnik, hogy lefogy, szenved, autoimmun betegség vagy allergia, küzdelem, fibromyalgia, vagy visszatérő fejfájás, a valódi ok az lehet, hogy a bél egészségtelen. Ez igaz lehet akkor is, ha SOHA nem volt semmilyen emésztési panaszok http://myproshape.hu/germitox/.

Sok más lehetséges egyensúlyhiány a test operációs rendszer, amely vezethet a betegség is. Ezek közé tartozik a problémák hormonok, immunrendszer működését, méregtelenítés, energia termelés. De most vessünk egy mélyebb pillantást a bélben, ezért ez lehet a gyökere a krónikus tünetek.

Tünetei a Szervezetben Megoldani Kezeli a Bélben

Tünetei a Szervezetben Megoldani Kezeli a BélbenSokan ma van, emésztési problémák, beleértve a reflux, gyomorégés, irritábilis bél, puffadás, székrekedés, hasmenés, colitis. Sőt, hasa problémák számla több mint 200 millió orvos látogatások milliárd az egészségügyi költségek évente. De bél problémák miatt a betegség messze túlmutat a bélben. Az orvosi egyetemen tanultam, hogy a betegek a colitis is gyulladt ízületek, illetve szem, hogy a betegek a májelégtelenség gyógyítható a delirium által szedett antibiotikumok, hogy megölte a toxin-termelő baktériumokat a bélben. Lehet, hogy amikor a dolgok nem egészen lent, hatással van az egészségre, az egész test sok betegség még nem kapcsolódó előtt, hogy egyensúlyhiány az emésztő rendszer?

Kutatási Összekötő Bélflóra, Gyulladás, Krónikus Betegség

A tudósok képest a bélflóra vagy baktériumok a gyermekek, Firenze, Olaszország, akik ettek a diéta magas hús, zsír, cukor, hogy a gyermekek egy Nyugat-Afrikai faluban, Burkina Faso, aki megette, bab, teljes kiőrlésű gabonák, zöldségek, diófélék.(i) A bogarak, a bátorság, az Afrikai gyerekek egészségesebb, változatosabb, jobb szabályozására, gyulladás, fertőzés, jobb a kitermelése energia a rost. A bogarak, a bátorság, az olasz gyerekek által előállított termékek, hogy hozzon létre gyulladás, elősegítése allergia, asztma, autoimmun betegség, illetve vezetni, hogy az elhízás.

Miért fontos ez?

Miért fontos ez?A Nyugati, a fokozott használata védőoltások, antibiotikumok, valamint a fejlesztések a higiéniai kell vezetni, hogy az egészségügyi fejlesztések sok. Még ugyanezek a tényezők jelentősen megváltoztatta az ökoszisztéma, a bogarak, a zsigereimben, hogy ez egy széles körű hatása az egészségre, amely még nagyrészt ismeretlen.

Vannak billió baktérium a bélben, ezek együttesen tartalmazzák legalább 100-szor annyi gének, mint te. A bakteriális DNS-t a bélben outnumbers a saját DNS-t egy nagyon nagy mozgásteret. Ez a bakteriális DNS-szabályozza immunrendszert, szabályozza az emésztést, valamint bél funkció, véd a fertőzések ellen, sőt termel, vitaminok, tápanyagok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *