tippek az idő előtti magömlés szabályozására a saját!

tippek az idő előtti magömlés szabályozására a saját!A korai ejakuláció gyakori szexuális diszfunkció a férfiakban. Majdnem minden férfi élete során legalább egyszer tapasztalta az ejakuláció problémáját. Valójában a képtelenség a szex hosszabb élettartamára csökkenti a bizalmát, és ezzel párhuzamosan növeli a stresszt. Ha korai ejakuláció folyamatosan fennáll, nagyobb következményekkel járhat. A korai magömlés azonban természetes módon javítható.

A korai magömlés gyakran aggodalomra ad okot. Az ügyek egyre nehezebbek lesznek ezzel a problémával, mert nem tárgya az emberek, akik szabadon beszélnek. Ismerted már valaki olyan embert, aki hajlandó elismerni a korai ejakulációt az őt körülvevő embereknek? Valószínűleg nem. De ez nem azért, mert a korai ejakuláció nem gyakori kattintson ide. Valójában ez az egyik leggyakoribb klinikai szexuális panasz. Egy felmérés szerint a felnőttkorban a férfiak mintegy 30 százaléka panaszkodik a rossz ejakuláció ellen. És gondoljon azokra, akik soha nem teszik ezt orvosnak, vagy a tudatosság hiánya vagy a puszta gátlás miatt.

AZ NHS TIPPEK: A korai magömlés olyan állapot, amely orvosi felügyeletre van szüksége. De honnan húzza ki a vonalat? Honnan tudod, hogy túl korán ejakulálsz? A kielégítő időkeret nagyon szubjektív lehet, és különbözhet párról párra. Ha azonban úgy érzed, hogy Ön és partnered szeretne tovább tartani, vannak tippek, amelyeket otthon kipróbálhat. Ezeket az NHS ajánlotta és a legtöbb esetben a munka. Ha azonban úgy érzed, hogy a helyzeted rosszabb, és egy kicsit túl korán ejakulálsz, mondjuk az aktivitás egy-egy perc alatt, orvosi felügyeletre lehet szükség.

Masturbálni a szex előtt

Masturbálni a szex előttMASTURBATE SEX előtt: Az NHS azt javasolja, hogy masturbáljon egy-két órát, mielőtt szexelne. Ez késleltetheti az ejakuláció idejét, amelyet az együttélés során szed.

Használjon vastagabb óvszert

HASZNÁLJON EGY VEGYES FELTÉTEL: Ha úgy gondolja, túl hamar túl izgat, kérdezd meg magadtól, hogy vékony óvszert használsz, vagyis ha egyáltalán használsz. Amit tehetsz, inkább egy vastagabb lehetőségre megy. Ez csökkenteni fogja az érzésedet, így hosszabb ideig ejakulál.

Vegyünk mély lélegzetet

VESZÉLYES ÉRINTÉSEK: Az NHS azt mondja: “Vegyünk egy mély lélegzetet, hogy rövid időre leállítsuk az ejakulációs reflexet (a test automatikus reflexe, amely alatt az ejakuláció bekövetkezik).” Ez végül késleltetheti a folyamatot.

Olyan pozíciók, amelyek csökkentik az érzékenységet

Olyan pozíciók, amelyek csökkentik az érzékenységetAZ ÉRZÉKENYSÉGRŐL SZÓLÓ POZÍCIÓK: Az NHS azt javasolja, hogy tegye a partnerét. Valójában kiválaszthat bármilyen pozíciót, amelyben úgy érzed, hogy kevésbé érzékenyek, miközben partnereidnek megvan az ideje.

Próbáljon ki valamilyen mentális elterelést

VIGYÁZZA NÉHÁNY MENTÁLIS DIVERZIÓ: Ha túl korán hallja az ejakulációt, akkor mentális szünetet tarthat a tevékenységből, és meggondolhatatlan dolgokat gondolhat, amelyek megnyugtathatják a szexuális impulzust. Ezek lehetnek a munkádról, a nagyszüleidről vagy a nem szexuális jellegű gondolatokról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *